Dentalzorg Amsterdam Distelplein

Dentalzorg

Bent u op zoek naar een allround tandartspraktijk in Amsterdam-Noord, waar u een ervaren tandarts vindt met persoonlijke aandacht? Dan bent u bij Dentalzorg aan het Distelplein, vlakbij het Mosplein, aan het juiste adres.

U kunt bij ons prima preventieve tandheelkunde vinden, waarbij bijvoorbeeld een bezoek aan één van onze mondhygiënisten bij uw controle mogelijk is. Maar we kunnen u ook helpen als u orthodontie zoekt of een implantoloog. Onderhoud of vervanging van een kunstgebit, een kroon of brug is met ons eigen tandtechnisch laboratorium geen probleem. Ook hebben wij ruime ervaring in cosmetische tandheelkunde, zo plaatsen wij vaak facings en is tanden bleken onder goede begeleiding bij ons mogelijk.

Dental Amsterdam Distelplein

Contactgegevens

Dentalzorg Amsterdam Distelplein
Distelplein 16
1031 XH, Amsterdam
Nederland

T: 020-6352666
E: info@dentalzorg.nl
W: www.dentalzorg.nl

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Rijdend vanuit het centrum van Amsterdam door de IJtunnel naar Amsterdam-Noord, slaat u bij het eerste viaduct af. Bovenop het viaduct slaat u rechtsaf richting het NH Galaxy Hotel en het Mosplein. Daar slaat u linksaf en bij de eerste rotonde weer rechtsaf de Distelweg in. Als u vervolgens de tweede afslag rechts neemt, de Distelkruisstraat in, dan komt op het Distelplein, waar onze praktijk is gevestigd.

U kunt ons ook met het openbare vervoer bereiken; buslijn 38 stopt op een paar honderd meter bij de bushalte Distelweg vandaan.