Dentalzorg Amsterdam Kamperfoelieweg

Dentalzorg

Deze vestiging van Dentalzorg is gevestigd aan de Kamperfoelieweg, vlakbij het Mosplein in Amsterdam-Noord. Zoekt u een mondhygi├źnist of implantoloog? Of speelt er iets op het gebied van orthodontie? Dan kunnen wij u ook vanuit deze vestiging van alle zorg voorzien. Voor onderhoud of vervanging van uw kunstgebit, kroon of brug tot tanden bleken, facings en spoedbehandeling.

Zoekt u een tandarts die uw taal spreekt? Neem even contact, wij hebben zeel tandartsen die meerdere talen machtig zijn.

Dentalzorg Amsterdam Kamperfoelieweg

Contactgegevens

Dentalzorg Amsterdam Kamperfoelieweg
Kamperfoelieweg 9
1032 HD, Amsterdam
Nederland

T: 020-6320728
E: info@dentalzorg.nl
W: www.dentalzorg.nl

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

We zijn eenvoudig met het openbare vervoer bereikbaar. Op 100 meter is de bushalte Pinksterbloemstraat, waar de lijnen 34, 35, 363, 391, 394 en de N94 stopt. Er gaan dus praktisch iedere 10 minuten bussen naar het Centraal Station en andere delen van Amsterdam.

Op de gevel staat onze historische naam Tandheelkundig Centrum Adalat, maar maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres. Dit is de kleinste vestiging van de Dentalzorg, dus hier kunt op kleinschalige wijze de voordelen van een grote tandartsenpraktijk ervaren.