Dentalzorg Zaandam

Dentalzorg

Zoekt u een nieuwe tandarts in Zaandam voor uzelf, uw partner of uw kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dentalzorg Zaamdam is een grote en moderne tandartspraktijk in Zaandam. In onze praktijk schuin tegenover de Saentower zijn meerdere specialisten gehuisvest; zo vindt u bij ons niet alleen reguliere tandartsen, maar ook mondhygiënisten, tandtechnici en een orthodontist. Bovendien beschikken wij hier –evenals onze tandartsen in Amsterdam– over een eigen tandtechnisch laboratorium. Dit heeft voor u als voordeel dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor algemeen tandheelkundige behandelingen, zoals reguliere controles, preventieve behandelingen en kronen- en bruggenwerk, maar ook voor specialistische behandelingen, zoals het aanpassen van een kunstgebit of klikgebit. Onze interne communicatielijnen zijn dus kort, zodat wij u de beste zorg kunnen verlenen.

Dentalzorg Zaandam

Contactgegevens

Dentalzorg Zaandam
Rustenburg 118
1506 AZ, Zaandam
Nederland

T: 075-6555500
E: info@dentalzorg.nl
W: www.dentalzorg.nl

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Onze tandartspraktijk in Zaandam neemt momenteel nog nieuwe patiënten aan. Mocht u geïnteresseerd wezen, dan kunt u contact met ons opnemen voor informatie of het maken van een afspraak. Onze praktijk is gevestigd schuin in het pand op de hoek van het Rustenburg en de Stationsstraat in het centrum van Zaandam. Tijdens de consultatie zullen wij niet alleen de gewenste mondzorg bespreken, maar ook een persoonlijk behandelplan opmaken. Schrijf u dus nu in bij Dentalzorg Zaandam!

Deze praktijk is gelegen op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Met het openbare vervoer is onze tandartspraktijk uitstekend te bereiken, want deze bevindt zich namelijk op loopafstand van het trein- en busstation Zaandam.