Mondzorg 024

Mondzorg024

Bij Mondzorg 024 werken professionals met passie voor hun patiënten én hun vak. Mondzorg 024 blinkt uit in ‘zorg op maat’, wij nemen de patiënt serieus en bepalen samen het doel waar we naar toe willen gaan. Geen wisselende tandartsen maar uw eigen tandarts die de tijd neemt om u op uw gemak te stellen. Wij behandelen geen monden, maar mensen. Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden bij- en nascholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke, moderne zorg bieden.

Veel specialisaties

Ons team bestaat uit tandartsen die elk naast de algemene praktijk een specialisatie hebben. Verder zijn er preventie assistentes die na de controle door de tandarts het gebit optimaal kunnen reinigen en polijsten. Daarnaast is er een mondhygiëniste die helpt bij tandvleesproblemen, zij helpt u met een doelgericht plan op maat. Mondzorg 024 kan u dus een zeer complete mondzorg aanbieden!

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij Mondzorg 024? Dat kan via onze website. Na het invullen van het inschrijfformulier zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een intake afspraak.

Mondzorg024

Contactgegevens

Mondzorg 024
St. Agnetenweg 73 A
6545 AT, Nijmegen
Nederland

T: 0243440929
E: info@mondzorg024.nl
W: www.mondzorg024.nl

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Tandartspraktijk Mondzorg 024 heeft haar deuren geopend aan de St. Agnetenweg 73a in Lindenholt. De praktijk wordt gerund door twee tandartsen: Rogier Scheffers en Frans Janse. Daarnaast zijn ook mondhygiënisten en preventieassistentes werkzaam. In de praktijk wordt mondzorg in de brede zin van het woord verleend. Van preventie, om gaatjes te voorkomen en het poetsen te optimaliseren, tot uitgebreide behandelingen met kroon- en brugwerk of prothetische voorzieningen, zoals een kunstgebit.

Veel mensen willen tegenwoordig een mooi fraai gebit. Door bleken en witte vullingen kan dit gerealiseerd worden. Ook mensen die lang niet bij een tandarts zijn geweest, bijvoorbeeld door angst, zijn van harte welkom.

Ruime openingtijden

Vanaf 1 januari 2012 zijn we vanaf naast de reguliere openingstijden (ma t/m vrij van 8.00-17.00 uur), ook op maandag- en woensdagavond en op de zaterdagochtend geopend. Vanwege deze ruimere openingstijden en het nieuwe pand zijn we in staat om nieuwe patiënten aan te nemen. We verwelkomen je graag voor een kennismaking of intake.