Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam zorgt ervoor dat uw gebit in goede conditie is en blijft. Vraag Tandarts Amsterdam om advies voor een gezonde mond en sterke tanden!

Tandarts Amsterdam, daar kunt u op vertrouwen bij al uw vragen over uw gebit en uw mondhygiëne. Tandarts Amsterdam kan uw gebit onderzoeken, behandelen en schoonmaken en verwijst u zonodig door naar een mondhygiënist. Meer informatie en gericht advies over uw tanden krijgt u bij uw eigen Tandarts Amsterdam.

Wat doet Tandarts Amsterdam?

Tandarts Amsterdam zorgt ervoor dat uw tanden in topconditie blijven. Uw gebit wisselt u slechts één keer; als u van melktanden naar een volwassen gebit gaat. Het is dus zaak om Tandarts Amsterdam over uw tanden te laten waken! Zo heeft u uw leven lang plezier van een mooi en sterk gebit en vermijdt u vervelende pijnklachten. Tandarts Amsterdam zal u eens per halfjaar of eens per jaar uitnodigen. Tijdens deze afspraak wordt uw gebit gecontroleerd. Dat doet hij of zij door met een haakje de glazuurlaag van uw tanden en kiezen af te gaan. Met een spiegeltje kunnen zwakke plekken nader gecontroleerd worden. Geeft een donker plekje mee, dan gaat het waarschijnlijk om een gaatje. En dan is actie ondernemen voor Tandarts Amsterdam geboden. Tandarts Amsterdam staat niet alleen: hij of zij wordt bijgestaan door een tandartsassistente. Ook kunt u doorverwezen worden naar een mondhygiënist, die de staat van uw tandvlees en de algehele mondhygiëne bijhoudt.

Klachten? Ga naar Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam is er in de eerste plaats om uw gebit te controleren. Maar soms ervaren patiënten klachten. Daar kan Tandarts Amsterdam iets aan doen. Het betreft dan bijvoorbeeld klachten als:

  • Kiespijn (een zeurende pijn in de kies of in de kaak, die erger wordt bij het kauwen of het nuttigen van zoete, warme of juist koude drink- of etenswaren);
  • Afgebroken tanden;
  • Scheefgroeiende tanden of kiezen;
  • Problemen met de verstandskiezen;
  • Tandvleesontstekingen;
  • Verkleuringen in de tanden.

Gebitsklachten kunnen veel pijn geven waardoor een bezoek aan een tandarts Amsterdam gewenst is. Daarnaast kunnen problemen bij de tanden, kiezen of in het tandvlees de algehele gesteldheid beïnvloeden. Zo kunt u zich ziek voelen door kiespijn, kunnen bacteriën zich verder door uw lichaam verspreiden door een tandvleesontsteking en kunt u zelfs hoofdpijn krijgen door problemen in uw mond. Een tandarts helpt u dat te voorkomen.

Behandelingen van Tandarts Amsterdam

Veel behandelingen van het gebit doet een tandarts Amsterdam zelf. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • Het vullen van gaatjes in tanden of kiezen
  • Het aanmeten van een knarsplaatje (bij tandenknarsen)
  • Het door Tandarts Amsterdam laten verwijderen van een verkleuring

Sommige behandelingen laat Tandarts Amsterdam liever over aan een daarbij behorende specialist. Het aanmeten van een beugel om de stand van tanden te corrigeren is de specialiteit van een orthodontist. Een mondhygiënist weet alles van gezond tandvlees en het verwijderen van tandsteen. En voor problemen met uw verstandskiezen wordt u veelal doorverwezen naar een kaakchirurg. Tandarts Amsterdam werkt meer dan eens in een praktijk samen met een mondhygiënist of orthodontist. Daardoor kunt u door een bezoek aan Tandarts Amsterdam niet alleen problemen met cariës (gaatjes) of een controle uit laten voeren, maar ook andere klachten effectief laten behandelen. Dat resulteert in een gezond, stralend gebit met rechte tanden en een goede mondhygiëne, waardoor u pijnklachten en ongemak voorkomt.

Bent u op zoek naar Tandarts Amsterdam? Ook in de hoofdstad van Nederland vindt u een tandarts die bij u past via de pagina ‘praktijk zoeken’ of door contact met ons op te nemen. Wilt u graag meer informatie over gebitsproblemen of behandelingen, dan kunt u zich wenden tot Tandarts Amsterdam en een kijkje nemen op tandarts informatie.

Bekijk ook informatie over: