Tandarts Rotterdam

Een tandarts Rotterdam helpt u met alle tandheelkundige behandelingen. In Rotterdam is altijd een tandarts beschikbaar, zonder wachtlijst voor nieuwe patiënten.

Werkzaamheden tandarts Rotterdam?

Tandarts Rotterdam

Bij een tandarts Rotterdam kunt u voor allerlei tandheelkundige behandelingen terecht. Van preventieve behandelingen zoals de halfjaarlijkse controle en gebitsreiniging, tot complexere zaken. Denk hierbij aan een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen en kronen. Allereerst is een tandarts Rotterdam zeer geschikt om een periodieke controle te laten uitvoeren. Hierbij let de tandarts Rotterdam ook op mogelijk aanwezige of beginnende tandvleesontstekingen. Vrijwel elke tandarts Rotterdam kan tevens röntgenfoto’s maken om het gebit verder te bestuderen. Vaak reinigt de tandarts bij een bezoek de tanden en krijgen kinderen een fluorbehandeling om het gebit beter te kunnen beschermen. In de meeste gevallen zal de tandarts Rotterdam bij een gaatje of andere afwijking een nieuwe afspraak inplannen. Een tandartspraktijk in Rotterdam beschikt vaak niet alleen over tandartsen, maar ook andere specialisten helpen u op alle disciplines binnen de tandheelkundige zorg. Bij een tandarts Rotterdam treft u daarom naast een tandarts vaak ook een deskundige mondhygiëniste en preventieassistent.

Patiënt centraal bij tandarts Rotterdam

Elke tandarts Rotterdam is een specialist op het gebied van tandheelkunde en tandzorg. U kunt bij een tandarts Rotterdam terecht voor professioneel gebitsadvies en krijgt tips over tandverzorging volgens de nieuwste behandelmethoden. De tandarts Rotterdam vindt het belangrijk dat elke patiënt persoonlijke aandacht en service krijgt. De praktijken zijn ook geschikt voor patiënten zonder vaste tandarts en voor spoedeisende hulp. Voor alle tandheelkundige problemen kunt u bij een tandarts Rotterdam terecht. Wanneer u een tandarts Rotterdam slechts eenmalig nodig heeft, bijvoorbeeld als uw eigen tandarts met vakantie is of indien u geen eigen tandarts in Rotterdam heeft, bel dan voor een afspraak. Vaak kunt u dezelfde dag nog geholpen worden.

De praktijken zijn voorzien van de modernste apparatuur. Indien nodig kan zelfs een 3D-opname van het gebit gemaakt worden. Elke tandarts Rotterdam is een specialist en tandheelkundig hooggeschoold, en de tandartspraktijken voldoen aan alle normen en protocollen. In de werkwijze van een tandarts Rotterdam staat de patiënt altijd centraal.

Openingstijden tandarts Rotterdam

De praktijk van een tandarts Rotterdam is op elke werkdag geopend. U bereikt een tandarts Rotterdam gemakkelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 17.00 uur per telefoon voor het maken van afspraken en eventueel voor het geven van advies. Ook is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden bij een tandarts Rotterdam behandeld te worden. Niet alleen voor spoedbehandelingen, maar ook zijn afspraken in te plannen voor een halfjaarlijkse controle of eenmalige behandeling. Voor bezoeken aan een tandarts Rotterdam op zaterdag zijn enkele tandartspraktijken zelfs regulier geopend. U betaalt hiervoor geen hoger tarief. Op zaterdag en zondag wordt vaak wel alleen volgens afspraak gewerkt. Wanneer iemand een vaste tandarts in Rotterdam wenst, dan zijn er geen wachtlijsten. Direct na inschrijving is het mogelijk om een afspraak maken en via de website kunt u zelfs 24 uur per dag een afspraak inplannen.

Tarieven tandarts Rotterdam

De tarieven voor tandheelkundige zorg zijn in Nederland door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgelegd. Uiteraard hanteert een tandarts Rotterdam deze tarieven. U komt zo dus nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan. Voordat een behandeling uitgevoerd zal worden, ontvangt u altijd een begroting van de te verwachten kosten. Zo blijven alle kosten inzichtelijk en kan door de patiënt een goede afweging gemaakt worden. Na afloop van de behandeling kan de factuur direct betaald worden, maar ook betalen op rekening is geen enkel probleem. De factuur kan eventueel gebruikt worden voor declaratie van kosten bij de zorgverzekeraar. Meer informatie vindt u op tandarts informatie.

Neem contact op met ons op voor meer informatie over kosten of een specifieke behandeling door een tandarts Rotterdam. We staan u graag te woord en helpen bovendien graag bij het vinden van een goede tandarts in uw buurt.

Bekijk ook informatie over: